PARTNERS​

Sinds 1999 werkt Robert van den Broek samen met François de Kok. Zij ontmoette elkaar bij het lifestyle programma trendies, waarvoor Robert verantwoordelijk was voor regie en montage en ​François camerawerk verrichte.

RVDB Media - Moving Pictures


Royal Rushes - wedding clips

Samen met François de Kok is Robert van den Broek in 2009 'Royal Rushes - wedding clips' gestart, voor de productie van trouwclips. Deze filmische clips worden op dezelfde dag gefilmd, gemonteerd en vertoond op een groot scherm. Omdat zij exclusief de driedaagse bruiloft van Yolanthe Cabau van Kasbergen en Wesley Sneijder mochten filmen, is hun naam gevestigd met dit concept. Sindsdien verzorgen zij wereldwijd trouwclips op de meest exclusieve bruiloften en locaties.

www.royalrushes.nl


RUSHES - Films & Clips

Corporate clips verzorgen zij ook samen, maar dan onder het label 'RUSHES - Films & Clips'. Met het motto "Speed is the key" worden veel van deze clips op dezelfde dag gefilmd, gemonteerd, vertoond en online gezet op social media, nieuwsbrieven of andere uitingen. Sinds 1999 hebben zij al ervaring met filmen en vertonen in één dag. Toen nog voor Signum Niehe, nu meestal onder eigen label. 'Same day edits' hebben zij dan ook inmiddels verzorgt op diverse events voor o.a. Unilever, DeliXL, Horecava, Sensation, Oger, Schaap + Citroen. Daarnaast verzorgt RUSHES natuurlijk ook grotere zakelijke producties.
www.rushes.nl